7.10.2007

Teiden ritarit!

No voihan vittu mitä saatanan idiootteja tuolla liikenteessä taas tänään oli liikkeellä. helsinki-Kotka väliä tuli ajeltua ees ja taas.

Ryssät, nuo teiden valtiaat. Voi helevetti miten net ajjaa. Jos on 2 pariskuntaa liikkeellä. Molemmat omilla autoillaan, niin niiden on aivan pakko ajaa toistensa peräloostereissa kiinni. No samapa se sille. Mutta jos se etummainen lähtee ohittamaan Suomen pahimmassa paikassa. Niin kaveri tulee varmasti seuraavan mutkan jälkeen perässä. Ja totta vitussa ne hinurit jääpi siihen etteen roikkumaan. Tekis mieli kiilata net lepikkoon tuolla panssarivaunulla! Sit ku lukkee nätisti Suomeksi ja ruottiksi, et aja oikialla, helepotat ohittamista. Ni eihä net tajua. Kiitos Suomen tiehallinon. Miksi sitä nyt tuommoselle tielle, missä kulkee n. 200 ryssänrekkaa ja toinen satsi matkailijoita päivässä ees sun taas, ni miksi niitä sit ei pantas vaikka englanniksi kans? Ei voi käsittää? Aina saa vaa kirvata ni vitusti ku ajjaa Kotkaan.

Ni ja tänään ku lähettii tullee takasin kotia. Ni joku paikallinen teiden ritari teki niin hienon ohituksen, että jos oisin saanu kiini, oisin lätkässy nokkaan. Vaikka oisinki itte saanu sen jäläkeen puukosta!



Eli, mie oon tuo punanen auto, hieman edempänä sininen ja sen takana tämä teiden ritari, uusi hopeinen mazda6! Lol, vittu mikä valinta autoksi!

Eli tie on 2 kaistainen, vasen kaista ei siis ole ns. ohituskaista. Ajan tasaista nopeutta sinisen auton kanssa. Ritari yrittää ensin ohi kuten tuossa alemmas tilanteessa se on kuvattu(sori ku tilanteet on pantu samaan kuvaan...) No eihä se pääse ohi, ku tilaa ois ehkä nopeelle motoristille ohittamiseen. :D

No, tämä ritari sit todennäkösesti kirvaa ihan vitusti siinä elämäänsä ja miksei ne päästä häntä ohi uudella hienolla lolautollaan! Mielessäni arvasin, että jos mazda6hinuri jatkaa minun suuntaani, hän tekee ratkasevan liikkeen siinä kohti kun kaistat jakaantuu. Toinen kaista mennee ryssänmaalle ja toinen helsinkiin. No tämä suuri kusipää sit päättää hyökätä juurikin tuossa kaistojen jakautumis kohdassa, siinä missä menee sitä katkoviivaa ja seinä lähestyy 15m jälkeen. Huusin iloisesti että "arvasin, vittu mikä homo!" Ja tämä vitun hintin näköinen, kaljuuntunut,viiksivallu jolla on naama pöhöttönyt ja kiukusta punainen, kaahaa ohi. Heti perään polkee jarrua minkä kerkeää. Minä tietty reiluna lappalaisena huudan ja kirvaan ihan vitusti. Soitan torve ku Notre Damen kellonsoittaja ja tietty polen sitä jarrua. Kaveri hiastaa siitä sen ohitusnopeudesta, arviolta 92.8kmh(huom.rajoitus 70) sinne 30kmh ja ajelee hissukseen etiäpäin. Molopää ajaa vielä risteyksen suoraksi ja ei tajua että meikä kääntyy pois. Lopuksi vielä kansainväliset välimerkit kehiin ja hyvää kotimatkaa.

Itsehän nautin suunnattomasti tämmöisistä tilanteista! Sillä olenhan Suomen paras kuljettaja ja en tee virheitä, koskaan! Noh eniveis. Sen runkkarin päivä ja varmaan tuleva työviikko on nyt ihan vituillaan ja meikä vaan LOLLOTTELI koko kotimatkan. Vittu et oli hupasaa! :D Ja ajoin muuten rajotusten mukaanki. Ku tiesin että sielä o joku vitun tehoratsia menossa. Ja niihä sielä oliki. Mopopolisi oli ottanu jonku mannelestan tiensivuun ja majja oli pistäny poikien kilvat seis(focus st ja joku vani).

Ihan lepposa päivä siis ollu.

Vitun hauskaa työviikkoa, saatanan teiden ritarit!

T: Eläkelläinen! :D

Ei kommentteja: