4.10.2007

Pyöräiliä kuollut laakson dirtillä

Osanottoni omaisille. Ja paljon voimia ja jaksamisia kaikille läheisille.

Kyseinen valitettava tapaturma tapahtui keskiviikkona.


En nyt halua enää vatvoa tätä kyseistä tapaturmaa, vaan sitä mitä kaikkea siitä on saanut lukea alan foorumeilla.

Porukka kirjottelee ihan kummia asioita, minun mielestä!

Vatvotaan et miksei ollu kypärää ja jos ois ollu oisko kuollu? Joku sanoi että halvaantuminen on pahempaa kuin kuolema?! :o MITÄVITTUA? Oikeesti? Paukapäät ei vissiin tajua, että uhrin läheiset saattaa lukea kyseisiä foorumeita. Millaisia mietteitä se heissä saattaa herättää... Vois porukka vähä miettiä mitä kirjottelee...

Ja et halvaantuminen on pahempaa kuin kuolema???!!!!!!!!!!!!!!

Eihän se nyt tarkoita, et jos halvaantuu, niin elämä on ohitse. Olihan muutamia vuosia sitten tapaus Nici. Nici oli sillon nuori sälli joka kaatui pahasti Rovaniemellä järjestetyssä dh-kisassa ja halvaantui lantiosta alaspäin. Ei kyllä miehen elämä ole silti ohi mennyt. Mitähän muuten Nicille nykyään kuuluu. Vois pistää kyselyä foorumille jos joku sattus tietään miten sällillä nyt menee?

Niin ja seki, et joku idiootti sano että toivottavasti ei ollut kukaan tuttu joka kaatui. EI SAATANA!

Suomen pyöräpiirit, varsinki nämä hieman vähemmäntunnetut alalajit, kuten freeryde,deehoo ja dirtti, ovat niin pienet, että voin ihan puhtaalla omallatunnolla sanoa et hän joka kaatui oli tuttu. Valitettavasti. Aina se on jonkun tuttu, kaverin kaveri, nähty ehkä tapahtumassa, tai ehkä ei. Silti, piirit on pienet ja on väärin sanoa että "toivottavasti ei ollut tuttu". Mulla vituttaa tuommonen. Ja samalla hävettää kaikkien näitten idioottien puolesta jotka kehtaavat moista kirjotella yleisille palstoille.

Antakaa tuon paskanjauhannan jo olla. Valitettavasti tapahtunut on tapahtunut ja sille ei voida enää mitään. Muuta kuin kunnioittaa menehtynyttä.


Krisse kirjotti RF:n foorumille:

"Me pyöräilijät voitais varmaan viedä sinne vähän enemmänkin kynttilöitä tuen ja myötätunnon osoitukseksi. Nämä ovat täysin henkilökohtaisia ratkaisuja, mutta tollanen symbolinen ele voi tuoda jollekin vähän lohtua."

Itse ajattelin tehdä näin huomenna, en tiedä muista.


RideInPeace!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Foorumilla sanottiin, että halvaantuminen kaulasta alas päin on melkeen pahempi ku kuolema. Kyllähän se saattaa jopa olla. Eihä sillo voi ite liikkua mihinkää. Ei käyä ees paskalla ite, eikä mittää. Et voi muuta ku istu pyörätuolissa ja käännellä päätäs ja ootta että joku tulee kuskaa sua.

Anonyymi kirjoitti...

Nii ja Nici halvaantu vain lantiosta alaspäin.