6.10.2007

Hösön keittiössä

Päätin tehä tuosa herkullisen ruuan päälle jäläkkäriksi sukulaatipäärynöitä!

Tämähän on perin heleppoa, siispä ohoje!

Päärynöitä
Suklaata
Kermaa
Voita
Jotain millä liekittää. Ite käytin Gold Strike nimistä 50% kanelilikööriä, jossa seassa 24karatin kultalastuja.
Paistinpannu+lasta

Kuori ja viipaloi päärynät.Kuumenna pannu ja pistä voi sinne tirisemään. Paiskaa viipaloidut tai vaikka lohkotut päärynä biitit sekaan. Sekottele hetken, että päärynöiden pinta hieman pehmenee ja net ottaa kauniisti väriä voista. Siirry pannun kanssa riittävän kauas liesituulettimesta, sillä ethän halua että koko torppa palaa jälkiruuan tähden? Kaada kuumalle pannulle rivakasti viunat. Itte käytin kahen hengen settiin n.1.5cl viunaa. Eli joku 1cl per syöjä on aika jees, sama koskee päärynöitä btw. Eli 1 niitäki per ukko. Viina ku o pannulla, pieni pyöräytys ja liekkiä perään. Elä polta kulmakarvoja. Komia liekki ku o hiipunu, heitä suklaat nopeesti matkaan. Tässäki piisaa 1 rivi fazerin sinistä syöjää kohen. Ja nyt ku se suklaa palaa siinä pannulla, kaadat kermat sekaan. Käytin ihan oikiaa kuohukermaa, ihan vaan joku vajaa desi taas syöjää kohen. Pyörittele hetki siinä pannulla niitä ja tarjoile. Mie paiskasin seuraksi jädeä. Ku sitä oli pakkaseen vahingossa jääny setti.




Ja kuva valamiista mätöstä! Sitä sukulaatisoosia o aika reilusti. Mut ku ee raskinu heittää roskiinkaa sitä... :D

3 kommenttia:

valtteri kirjoitti...

tuu pls tekkeen nuita mättöjä tännekki

Hösö kirjoitti...

No tuun tuun! Kato sit enskerralla!

tikari kirjoitti...

boxerit jalassa kokkaat! huikiaa!